Prefer ca mereu sa fierb puiul inainte de toate , dar utilizand piept de pui nu a mai fost necesara fierberea acestuia.Pieptul de pui se trece prin faina si se pune la prajit pana isi schimba culoarea .
Se lasa separat.Intr-o cratita mare , se incinge uleiul , sarea si ardeii iuti pentru 3minute. Se adauga ceapa , se amesteca bine pana cand ceapa incepe sa-si schimbe culoarea pentru 6-7 minute.
Se adauga prazul,gingerul, usturoiul,condimentele si se amesteca. Dupa 2-3 minute se adauga rosiile taiate, pasta de tomate, tahina, apa de trandafiri si apa si se fierbe 10-15 minute la foc mic.
Se adauga bucatelele de pui deja gatit si patrunjelul proaspat si se fierb toate 20 -25 minute la foc mediu. Se serveste cu paine naan, pita, orez ,cuscus sau salata verde. A preferat sa fie servit alaturi de cuscus.
Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu . Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.