Cascavalul si pieptul de pui l-am taiat cuburi iar salata verde fideluta. Sosul : se amesteca iaurtul cu zeama de lamaie, mustarul si usturoiul zdrobit sau taiat foarte mic.
Pentru asezarea in farfurie las pozele sa ''vorbeasca''.
Nu inteleg de ce trebuie sa jigniti autorii. Daca reteta vi se pare ca nu este buna,o puteti nota ca atare. De unde este sosul picant? De la folosirea unui mustar cu hrean,spre exemplu, de la usturoi, depinde de cantitatile puse, de gust....
Decat sa te afli in treba, gabrielaolteanu, mai bine fa ceva prin dormitor ... De unde e picant sosul, de la mustarul care poate fi dulce ? Pieptul de pui ? Facem salata verde cu pui tartar ? Reteta e varza. Ca de altfel si autoarea.
Comentarii (27):
Ok
Foarte buna
Ok
Acum merg acasa si asta am sa maninc GROZAV.
Buna....imi place ....
Nu inteleg de ce trebuie sa jigniti autorii. Daca reteta vi se pare ca nu este buna,o puteti nota ca atare. De unde este sosul picant? De la folosirea unui mustar cu hrean,spre exemplu, de la usturoi, depinde de cantitatile puse, de gust....
Decat sa te afli in treba, gabrielaolteanu, mai bine fa ceva prin dormitor ...
De unde e picant sosul, de la mustarul care poate fi dulce ?
Pieptul de pui ? Facem salata verde cu pui tartar ?
Reteta e varza. Ca de altfel si autoarea.
Cam calorica dar merge....
Bunisoara
E super aceasta salata.