Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: 1 salata verde (mi-ar fi placut mai mult eisberg sincer) 1 piept de pui 5-6 masline fara samburi 50g cascaval 1/2 cutie iaurt cremos (am avut ceva...
Ingrediente: 300 g piept de pui 1 salata mare romaneasca 4 felii de paine 4 linguri iaurt natural 1 lingurita mustar lamaie ulei de masline sare de mare piper...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 600 g piept de pui 150 g rucola 150 g iaurt 3 căței de usturoi 3 linguri ulei de măsline 1 lingură mărar (proaspăt tocat) 1 fir ceapă verde Zeama...
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa 3 catei usturoi 300 g ciuperci 1 cana supa de carne 1 cana suc de rosii 150 g iaurt 1 lingura faina sare si piper boia de...
Ingrediente: un piept de pui, mare 250 g iaurt gras o lingurita boia ardei iute jumatate lingurita piper o ceapa 4 catei usturoi o lingurita suc de limete sare...
Ingrediente: 4 piepti de pui 200 g iaurt dietetic 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita radacina de ghimbir rasa 1 varf de cutit boia de ardei iute 2 linguri...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.