Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt

Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt
Altele
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm.Se face o marinata din iaurt,vegeta,sare,piper,oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele.
  • Se taie ardeiul si ceaba in cuburi de 2-3 cm .
  • Se infig pe betele de frigarui mai intai un cub de piept, unul de ardei, unul de ceapa,iarasi piept, ardei ceapa, si tot asa cat permite frigaruia.
  • Se pun frigaruile pe gratar si se lasa sa se rumeneasca putin. Nu le lasati foarte mult fiindca pieptul de pui se intareste si apoi isi pierde din savoare.

Punctează această reţetă

vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicolae

Nicolae

Super..

abuz