Frigarui de pui cu ardei
Pentru o reteta usoara, de vara, preparati frigarui de pui cu ardei! Se face cu dragoste si se mananca cu pofta! Urmati pas cu pas etapele de realizare a acestei retete atat in versiunea scrisa, cat si video ;-)
Ingrediente
3
Materiale
- bete pentru frigarui
Preparare
Preparare1 oră
Gătire10 min
- Taiati pieptul de pui in bucati (ganditi-va la dimensiunea pe care o avea dupa ce se vor gati.).
- Adaugati uleiul de masline, chimenul, paprika, catel de usturoi zdrobit, sare, piper, coriandrul taiat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca cateva ore (minim 1 ora, dar cel mai bine 12 ore).
- Dupa acest timp, taiati ardeiul in bucati de dimensiunea bucatilor de pui. Puneti-le alternativ pe bete impreuna cu carnea de pui.
- Pneti-le pe gratar, grill sau intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
- Gata!
Observații
Ardeii: De asemenea, puteti pune bucati de rosii si ceapa