Frigarui de pui cu ardei

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Pentru o reteta usoara, de vara, preparati frigarui de pui cu ardei! Se face cu dragoste si se mananca cu pofta! Urmati pas cu pas etapele de realizare a acestei retete atat in versiunea scrisa, cat si video ;-)


Ingrediente

3

Materiale

  • bete pentru frigarui

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire10 min

  • Frigarui de pui cu ardei - Preparare etapa 1Taiati pieptul de pui in bucati (ganditi-va la dimensiunea pe care o avea dupa ce se vor gati.).
  • Frigarui de pui cu ardei - Preparare etapa 2Adaugati uleiul de masline, chimenul, paprika, catel de usturoi zdrobit, sare, piper, coriandrul taiat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca cateva ore (minim 1 ora, dar cel mai bine 12 ore).
  • Frigarui de pui cu ardei - Preparare etapa 3Dupa acest timp, taiati ardeiul in bucati de dimensiunea bucatilor de pui. Puneti-le alternativ pe bete impreuna cu carnea de pui.
  • Frigarui de pui cu ardei - Preparare etapa 4Pneti-le pe gratar, grill sau intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
  • Frigarui de pui cu ardei - Preparare etapa 5Gata!

Observații

Ardeii: De asemenea, puteti pune bucati de rosii si ceapa



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

nelu_ududec, 22/02/2019

It's ok !

(0) (0) abuz



+