Carnea se taie bucatele potrivite, cat sa stea pe betisoarele pentru frigarui.Ceapa se taie fasiute, iar usturoiul feliute sau se poate taia in doua, pe jumatate.Punem carnea intr-un castron, turnam ulei de masline cat sa patrunda carnea. Adaugam condimentele dupa gust, mai picant sau mai putin picant.
Se pune si soul de soya, pus toata sticula. Adaugam usturoiul si ceapa.Si amestecam bine cu mana ca sa patrunda fiecare bucata de carne in sos. Acoperim cu folie de plastic si lasam la frigider peste noapte sau 2-3 ore minim.
Separat taiem bucatele rosiile, ardei si ceapa. Se infig pe betisoare cate o bucatica de carne, ardei, rosie si ceapa. Carnea marinata a capatat un miros placut de arome.Si avut si doua ciocanele si doua aripioare pe care facut primele si sau papat intr-o mare graba, nu mai reusit sa le pozez la final.
Carnea este foarte frageda si suculenta, daca ati fost prin Sinaia langa dealul unde se urca spre aceea manastire, spre Castelul Peles, este o macelarie in partea dreapta unde sunt magazine unde au carne si carnati proaspeti si este gata condimentata de pus pe gratar, este o minunatie, exact asa reusit si eu sa descopar marinata, tot incercat retete pana reusit.
Comentarii:
Daca s-ar putea face si la cuptor
O intrebare: ceapa si ardeiul gras se pun si ele la marinat cu carnea ?!
Am incercato eminunata bravo.
Excelent
SUPER! ! !! mmmmmmm