Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Mai aveti iaurt in frigider? Creati o marinada pentru bucatile de pui! Amestecati cu lamaie, usturoi si coriandru, lasati totul sa se odihneasca, astfel incat carnea sa fie imprumute toate aceste arome delicioase :-)
Apoi, luati cateva frigarui, adagati carnea si gatiti pe gratar, in cuptor sau tigaie. Gata!
Iata pasii de realizare mai jos ↓
Pregatiti marinada: intr-un castron de salata, puneti iaurturile, cateii de usturoi zdrobiti, coaja si sucul de lamaia netratata, sarea, piperul si amestecati. Adaugati coriandru/patrunjel tocat (pastrati putin pentru final).
Taiati pieptul de pui in cuburi si adaugati-l la marinada. Amestecati, infoliati si lasati sa se odihneasca cel putin 2 ore la frigider.
Odata ce a trecut acest timp, scurgetți bucatiile de pui de mariada si intepati-le pe frigarui. Asezati-le pe o tava de copt acoperit cu hartie de copt si gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte, in cuptor. Setati functia „gratar”.
Gata! Presarati frigaruile cu coriandru/patrunjel tocat si savurati imediat!
Comentarii:
Usor si bun