Pieptul de pui spalat si taiat fasii apoi patratele mai mari, stropit cu un pic de ulei de masline si condimentat cu condiment barbeque .legumele spalat, rosiile, ardeiul taiat cuburi, curatat ceapa si taiat cuburi, ciupercile curatat si indepartat coditele si pus la o parte pt sos, morcocul curatat si taiat cuburi.
Luat betisoarele pt frigarui si inceput sa asez ingredientele pe bat, o rosie, o ceapa, o carne, o ciuperca, un ardeiun morcov si tot asa .
Cand terminat de facut frigaruii asezar in steamer folosit tot steamerul pt frigarui ca sa se faca bine nu ingramadit multe frigarui intr-o tava ci pus cate 3-4 in ficare tava setat steamerul pe 60 min (insa nu mi-a luat atat cam 40 min), pus apa in aparat si dat drumul.
Intre timp pregatit sosul legumele ramase de la frigarui taiat marunt, coditele de ciuperci la fel,incins intr-o oala o lingura de ulei de masline adaugat legumele, calit bine, adaugat o lingura de boia, amestecat bine, pus apoi sucul de rosii, sare si ghimbir macinat lasat sa fiarba,cand legumele au fiert luat blenderul de mana si pasat.
Cand frigaruii au fost gata servit pe o farfurie alaturi de sos de legume.Au fost buni mai ales ca legumele au avut un gust mai deosebit .
Comentarii:
Fara comentarii
Cazare ieftina la mare.