A taiat pieptul de pui in cubulete potrivite, ceapa si dovlecelul in rondele mari, rosia si ardeiul gras in bucati mai mari. A presarat bucatile de piept de pui si legumele cu sare, piper, busuioc si boia de ardei dulce.
Apoi am inceput sa punem ingredientele pe tepusele de bambus. A pus o felie de dovlecel, una de ardei, o bucata de pui, una de ceapa si una de rosie si tot asa, iar la sfarsit cateva boabe de porumb.
Apoi am inceput sa punem ingredientele pe tepusele de bambus. A pus o felie de dovlecel, una de ardei, o bucata de pui, una de ceapa si una de rosie si tot asa, iar la sfarsit cateva boabe de porumb.
Trebuia sa fiti insa atenti sa lasati aproximativ 2cm liberi in fiecare capat, pentru a putea rasuci frigaruia pe gratar.
A pus frigaruile astfel obtinute pe gratarul pentru aragaz timp de 20-25 de minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Comentarii:
Fb