Frigarui de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Incepem prin a pune betele in apa pentru 10 minute, ca sa nu se arda pe gratar.
  • Carnea si legumele le taiem bucatele, le condimentam si le infigem cu grija, sa nu ne intepam pe betele ude.
    facut pe gratarul electric din casa de lene sa-l aprind pe cel din curte recunosc.
NNaina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Lixandra, 08/08/2023

Eu folosesc numai pulpe de pui dezosate , ies mult mai fragede decât pieptul . Ciuperci am încercat o data și nu mi-a plăcut deloc cum au ieșit așa ca le-am înlocuit cu rondele de dovlecei tăiate mai grosute . În rest la fel , ardei și ceapa .

(0) (0) abuz
13/05/2015

Nimic deosebit

(0) (0) abuz
edithke, 13/05/2015

Excelent

(0) (0) abuz
02/05/2014

MMMMMMM ce bine arata!fac si eu azi...

(0) (0) abuz
06/02/2014

Foarte frumoase

(0) (0) abuz
05/02/2014

Ujor shi practic

(0) (0) abuz
15/11/2013

Arata foarte bine

si f gustoase

(0) (0) abuz
Roxana2708, 30/07/2013

Super faine !

(0) (0) abuz
19/07/2013

FOARTE APETISANT

(0) (0) abuz
30/06/2013

A 5 steluta dupa degustare

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2