Incepem prin a pune betele in apa pentru 10 minute, ca sa nu se arda pe gratar.
Carnea si legumele le taiem bucatele, le condimentam si le infigem cu grija, sa nu ne intepam pe betele ude. facut pe gratarul electric din casa de lene sa-l aprind pe cel din curte recunosc.
Eu folosesc numai pulpe de pui dezosate , ies mult mai fragede decât pieptul . Ciuperci am încercat o data și nu mi-a plăcut deloc cum au ieșit așa ca le-am înlocuit cu rondele de dovlecei tăiate mai grosute . În rest la fel , ardei și ceapa .
Comentarii (12):
Eu folosesc numai pulpe de pui dezosate , ies mult mai fragede decât pieptul . Ciuperci am încercat o data și nu mi-a plăcut deloc cum au ieșit așa ca le-am înlocuit cu rondele de dovlecei tăiate mai grosute . În rest la fel , ardei și ceapa .
Nimic deosebit
Excelent
MMMMMMM ce bine arata!fac si eu azi...
Foarte frumoase
Ujor shi practic
Arata foarte bine
si f gustoase
Super faine !
FOARTE APETISANT
A 5 steluta dupa degustare