Piept de pui cu crusta de iaurt - reteta floriol

Ingrediente
2
Preparare
Preparare25 min
Gătire40 min
- Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia, pasta de rosii, sofranul, sarea, piperul.
- Pieptii de pui se spala, se indeparteaza pielita de pe fiecare si se aseaza in tava de copt.
- Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute. Se prepara o salata din rosiile taiate felii, castravetele taiat rondele subtiri si ceapa taiata ineluse, asezonate cu sare dupa gust si stropite cu ulei de masline.
- Pieptii de pui preparati se servesc pe farfurie, alaturi de salata pregatita. Pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe, de pe care se indeparteaza pielita inainte de a fi puse in cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă