Piept de pui cu crusta de iaurt - reteta floriol

Piept de pui cu crusta de iaurt - reteta floriol
Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire40 min
  • Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia, pasta de rosii, sofranul, sarea, piperul.
  • Pieptii de pui se spala, se indeparteaza pielita de pe fiecare si se aseaza in tava de copt.
  • Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute. Se prepara o salata din rosiile taiate felii, castravetele taiat rondele subtiri si ceapa taiata ineluse, asezonate cu sare dupa gust si stropite cu ulei de masline.
  • Pieptii de pui preparati se servesc pe farfurie, alaturi de salata pregatita. Pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe, de pe care se indeparteaza pielita inainte de a fi puse in cuptor.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: