Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan

Ingrediente
4
Cost estimat: 9.5Euros€ (2.37€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Pieptul de pui se taie in fasii de 3 cm lngime si 1,5 cm latime, se presara cu sare si sos de soia, se amesteca putin si se lasa la rece pentru marinare timp de 30 de minute. Se pun intr-o tigaie cu uleiul incins, se adauga ceapa tocata marunt, ghimbirul, coaja de lamaie si piperul. Se lasa la foc iute, amestecand continuu timp de 1 minut. Se adauga supa de pui, otetul de orez, restul de sos de soia si se lasa la fiert, la foc iute, pana ce sosul scade. Cu 5 minute inainte de a fii luat de pe foc, se adauga zeama de lamaie. Cand se opreste focul se presara semintele de susan. Este foarte bun cu garnitura de orez sau cous-cous.
detalii suplimentare gasiti pe:
www.gatindcumira.blogspot.com
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 354Kcal
- Carbo: 6.1g
- Grăsimi: 16.6g
- Grăsimi sat.: 2.8g
- Proteine: 40.8g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 3.4g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (251g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
maverick1970,
17/06/2014
Sos de soia si sare??????????? Incercati sa nu mai postati toate timpeniile!
W
wald_alex,
17/06/2014
Renuntati la coaja de lamaie... daca nu doriti o sursa de chimicale in preparat.
D