Pieptul de pui se taie in fasii de 3 cm lngime si 1,5 cm latime, se presara cu sare si sos de soia, se amesteca putin si se lasa la rece pentru marinare timp de 30 de minute. Se pun intr-o tigaie cu uleiul incins, se adauga ceapa tocata marunt, ghimbirul, coaja de lamaie si piperul. Se lasa la foc iute, amestecand continuu timp de 1 minut. Se adauga supa de pui, otetul de orez, restul de sos de soia si se lasa la fiert, la foc iute, pana ce sosul scade. Cu 5 minute inainte de a fii luat de pe foc, se adauga zeama de lamaie. Cand se opreste focul se presara semintele de susan. Este foarte bun cu garnitura de orez sau cous-cous.
Comentarii:
Sos de soia si sare??????????? Incercati sa nu mai postati toate timpeniile!
Renuntati la coaja de lamaie... daca nu doriti o sursa de chimicale in preparat.
Soi sos brrrr
Sos de soia extralight probabil, daca mai trebuie sa pui si sare
Buna , si usor de preparat....
Ok!
Este deliciosa ,am facut-o de mai multe ori
.Oara