Piept de pui in crusta de nuci

PIEPT DE PUI IN CRUSTA DE NUCI
Felul principal
1 porții
Ușor
20 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se spala carnea de pui, se portioneaza la 0,200 gr/portie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Separat pregatim crusta de nuci cu fulgi de porumb, miere, cimbru proaspat, miez de nuca (optional metaxa). Cand pieptul de pui este medium se scoate intr-o tava, se pune deasupra aceasta compozitie de nuci si se introduce in cuptor incins la 220 grade pentru 3 minute. Recomand ca acest preparat sa fie servit cu sos roquefort, garnitura amestec de mirepoix fin, decor bastonase de telina apio blansate.
CCristicrv

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

andreea pandele

O CREATIE ADEVARATA.TINE-O TOT ASA SI MAI ARATA-NE SI ALTELE!

abuz