Salata caesar cu sos de iaurt

Antreuri
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald. Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
  • Sosul:
    Intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper.
  • Crutoanele:
    Taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline.
  • Asamblare:
    Asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

E buna!! Singura greseala e mustarul. Nu e ca si o salata Cezar adevarata.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Anchois nu pui?In cazul asta nu-i mai spune Cezar....

am gătit această rețetă
abuz

ionutneatu

Excelentă! :D

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa si sosul mai putin greu avand in vedere ca nu este facut cu maioneza.

am gătit această rețetă
abuz

crina-1

Cu lamiia ce faceti????????

abuz

ioana

Penibila reteta

abuz
petcu_d2013

petcu_d2013

O voi incerca imediat!Multumesc!!!!

abuz

nelu_ududec

Ok !

abuz

anonymous

Ok!

abuz

anonymous

E senzationala !

abuz
  • pagina 1 / 3