Salata caesar cu sos de iaurt
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald. Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
- Sosul:
Intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper. - Crutoanele:
Taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline. - Asamblare:
Asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
24/01/2017
E buna!! Singura greseala e mustarul. Nu e ca si o salata Cezar adevarata.
am gătit această rețetă
20/05/2014
Anchois nu pui?In cazul asta nu-i mai spune Cezar....
am gătit această rețetă
I
07/01/2014
Foarte gustoasa si sosul mai putin greu avand in vedere ca nu este facut cu maioneza.
am gătit această rețetă
C

N