Pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald. Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
Sosul: Intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper.
Crutoanele: Taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline.
Asamblare: Asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.
Comentarii (21):
E buna!! Singura greseala e mustarul. Nu e ca si o salata Cezar adevarata.
Anchois nu pui?In cazul asta nu-i mai spune Cezar....
Excelentă! :D
Foarte gustoasa si sosul mai putin greu avand in vedere ca nu este facut cu maioneza.
Cu lamiia ce faceti????????
Penibila reteta
O voi incerca imediat!Multumesc!!!!
Ok !
Ok!
E senzationala !