Punem oul in apa deja fierbinte si lasam timp de 1 minut jumatate.Asteptam sa se racesca apoi punem usturoiul in robot,il macinam,adaugam galbenusul si 2 lunguri de mustar de Dijon, si mixam bine.Turnam uleiul cate putin,iar cand am terminat,adaugam si restul ingredientelor,deci sucul de lamaie,otetul,sosul Worchestershire,filè-urile de ansoa,si piperul proaspat macinat.Mixam bine si lasam deoparte.Se poate pregati chiar si putin inainte acest sos,si lasa in frigider pana la utilizare. Spalam salata si o taiem grosolan.Putem lasa frunzele intregi daca dorim. Taiem pieptul de pui in felii,condimentam cu sare si piper,apoi il punem pe gratar. Taiem painea cubulete de cca 1 cm.Intr-o tigaie punem o lingura de ulei aromatizat cu un catel de usturoi zdrobit.Le miscam mereu in tigaie,pana devin aurii si crocante. Taiem puiul feliute sau cubulete si il punem peste salata,apoi presaram crutoanele,imprastiem putin sos si servim .Puiul si crutoanele trebuie sa fie proaspat facute,si servite imediat.
Comentarii (32):
Super buna.
Excelenta multumim..
Yammy!
Am facut aceasta reteta de cateva ori. Intotdeauna iese delicios!
Sosul Worcestershire Are un ingredient indian f destept...
Ok
Pt.anotimpul care vine ef.buna!
Superbuna aceasta salata ...!
F buna
F.gustoasa,arata si bine