Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucatele. Se condimenteaza cu doua lingurite condiment Kotanyi Ceapa se curata si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se feliaza.
Intr-un bol amestecam iaurtul cu lingurita de boia, sarea, piperul, ceapa, usturoiul si piperul. Sare mai punem doar daca este necesar.
Introducem la frigider pentru cel putin doua ore. Putem lasa si peste noapte.
Incingem ulei de masline intr-o tigaie si plonjam in el bucatile de piept cu tot cu sos .
Incingem ulei de masline intr-o tigaie si plonjam in el bucatile de piept cu tot cu sos .
Putem servi cu garnitura de orez, piure sau mamaliguta si mujdei de usturoi.
Zice: Introducem la frigider pentru cel putin doua ore. Putem lasa si peste noapte. Incingem ulei de masline intr-o tigaie si plonjam in el bucatile de piept cu tot cu sos .
Comentarii:
Zice:
Introducem la frigider pentru cel putin doua ore. Putem lasa si peste noapte.
Incingem ulei de masline intr-o tigaie si plonjam in el bucatile de piept cu tot cu sos .
Nu spune ce se face cu puiul,dupoa ce se amesteca iaurtul!