Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Oferă arome tofu-ului tău natural și fă-l chiar crocant după o trecere printr-o tigaie. Însoțește totul cu orez și legume și iată o masă parfumată și echilibrată ;-) Îl încerci?
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Tofu marinat cu aromă asiatică
-
Sandwich cu creveti, avocado si coriandru
-
Salata cu fidea de orez, creveti, avocado, ou si coriandru
-
Sos de miere/mustar – o combinatie irezistibila dulce/sarat
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare1 oră
Gătire5 min
- Tăiați tofu-ul în cuburi.
- Se amestecă toate celelalte ingrediente și se adaugă peste tofu. Se acoperă totul și se lasă la răcit 24 de ore.
- Gătiți tofu marinat într-o tigaie la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, având grijă să amestecați ocazional.
- Aranjați pe farfurii cu orez și legume apoi decorați cu coriandru proaspăt. Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!