Tofu pane cu sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Branza tofu se taie in bicati potrivite. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc bucatile de tofu, dupa ce au fost date prin faina, ou si pesmet. Se prajesc pe toate fetele. Se scot pe o hartie absorbanta.
  • Separat se pregateste un sos de rosii. Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata, rosiile decojite si taiate cuburi, ardeil taiat tot in cuburi.
  • Se adauga si lingura de amidon si se lasa sa se prajeasca un pic apoi se stinge totul cu bulion.
  • Cand da in clocot se adauga o lingura zahar, sare si piper dupa gust. Dupa 2-3 clocote se poate lua dupa foc si se adauga patrunjelul tocat. Se servesc paneurile de tofu pe un pat de sos de rosii.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pfui!

abuz