Salată de pui cu rucola, iaurt și usturoi

O salata sanatoasa si gustoasa
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Pieptul de pui se condimentează cu sare și piper.
Se pune pe grătarul/grilul încins câte 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate și se taie fâșii.
Pe un platou se așează rucola, se stropește cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie.
Peste rucola aranjăm fâșiile de carne.
Într-un castronel amestecăm iaurtul cu usturoiul tocat mărunt, mărarul și partea albă de la ceapa verde tocată mărunt.
Turnăm sosul peste carne și presărăm restul de ceapă verde toactă mărunt. - Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/11/2013
Imi polace rucola.Amestecul pare apetisant.O sa-l fac si eu!
am gătit această rețetă
I
ioana_s2019_1_2,
15/10/2019
Pare foarte buna. Se poate inlocui mararul cu altceva? Eu am intoleranta la marar.