Salata verde cu piept de curcan si sos frantuzesc
Ingrediente
4
SOS FRANTUZESC:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Curatati salata, spalati-o si uscati prin scuturare.Rupeti frunzele in bucati.Spalati,curatati si taiati in 8 rosiile.Spalati si taiati ardeiul gras, indepartati semintele,si taiati-l apoi in fasii subtiri.
- Incingeti cele 2 linguri de ulei intr-o tigaie, si prajiti carnea pe care ati condimentat-o dupa gust.
- Cat timp carnea se face, se pregateste sosul frantusesc: se ameasteca cu mixerul mustarul, cu ulei, otet, piper sare pana la omogenizare (se face ca maioneaza).Se toarna peste curcan cand carnea e gata, impreuna cu smantana.
- Spalati si uscati verdeata , tocati-o si adaugati-o peste carnea de curcan.
Impartiti pe 4 farfurii frunzele de salata, adaugati rosiile, ardeiul fasii, puneti deasupra feliile de piept de curcan.