Spaghete cu sos alb, piept de pui si leurda

Spaghete cu sos alb, piept de pui si leurda
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Pastele pentru mine sunt "de bine". Reteta nu e deloc complicata sau foarte costisitoare, dar sunt sigura ca o sa va placa.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Fierbeti pastele al dente. Eu folosesc de obicei Barilla sau De Cecco, paste integrale, foarte gustoase, dar si cu un aport caloric mai mic decat cele normale. Restul este foarte simplu. Topiti untul intr-un vas, adaugati smantana, iar cand aceasta este aproape de punctul de fierbere, adaugati branza, ardeiul iute, leurda si condimentele.
  • Pieptul de pui l-am uns cu putin ulei de masline, l-am condimentat si l-am prajit intr-o tigaie antiaderenta. Amestecati pastele cu sosul, puneti si pieptul de pui taiat in feliute pe o farfurie, si mancati cu pofta.
MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Hmmmm, minunat! Spaghetele sunt preferatele mele, iar reteta este usor de realizat. Multumim.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi plac pastele,imi place leurda.Combinatia in aceasta reteta e foarte buna.Pofta buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De unde leurda la vremea asta ?
Leurda se gaseste primavara si nu se poate congela ca sa avem leurda la vremea asta

abuz

anonymous

Bune,bune

abuz

anonymous

Rețetă cu multe calorii, bună pentru tineri și sportivi! Nu înțeleg de ce nu ne-ați trimis rețeta astă primăvară când gemeau piețele de leurdă! Dragilor care ați comentat, de unde ați luat leurdă acum, 18 iunie? Leurda nu mai e bună după ce înflorește ci doar primăvara foarte devreme!

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Mersi pentru reteta!

abuz

anonymous

Acum e in pregatire.....sigur va avea trecere suntem devoratori de leurda...

abuz

anonymous

Super bunnnn

abuz

anonymous

Ok.

abuz
  • pagina 1 / 2