Fierbeti pastele al dente. Eu folosesc de obicei Barilla sau De Cecco, paste integrale, foarte gustoase, dar si cu un aport caloric mai mic decat cele normale. Restul este foarte simplu. Topiti untul intr-un vas, adaugati smantana, iar cand aceasta este aproape de punctul de fierbere, adaugati branza, ardeiul iute, leurda si condimentele.
Pieptul de pui l-am uns cu putin ulei de masline, l-am condimentat si l-am prajit intr-o tigaie antiaderenta. Amestecati pastele cu sosul, puneti si pieptul de pui taiat in feliute pe o farfurie, si mancati cu pofta.
Rețetă cu multe calorii, bună pentru tineri și sportivi! Nu înțeleg de ce nu ne-ați trimis rețeta astă primăvară când gemeau piețele de leurdă! Dragilor care ați comentat, de unde ați luat leurdă acum, 18 iunie? Leurda nu mai e bună după ce înflorește ci doar primăvara foarte devreme!
Comentarii (19):
Hmmmm, minunat! Spaghetele sunt preferatele mele, iar reteta este usor de realizat. Multumim.
Imi plac pastele,imi place leurda.Combinatia in aceasta reteta e foarte buna.Pofta buna!
De unde leurda la vremea asta ?
Leurda se gaseste primavara si nu se poate congela ca sa avem leurda la vremea asta
Bune,bune
Rețetă cu multe calorii, bună pentru tineri și sportivi! Nu înțeleg de ce nu ne-ați trimis rețeta astă primăvară când gemeau piețele de leurdă! Dragilor care ați comentat, de unde ați luat leurdă acum, 18 iunie? Leurda nu mai e bună după ce înflorește ci doar primăvara foarte devreme!
Excelent
Mersi pentru reteta!
Acum e in pregatire.....sigur va avea trecere suntem devoratori de leurda...
Super bunnnn
Ok.