Piept de pui grillat cu legume si sos bechamel
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se curata si se spala legumele. Conopida si broccoliul se separa in bucatele.Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
- Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.
- Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
NU AM PUTUT SA O CITESC... Scoateti tampeniile alea de poze de sub text

Crista
Excelent! trebui sa fie foarte gustos
Punctează această reţetă