Piept de pui cu legume in wok
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Legume si creveti la wok
-
Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine de soia texturate)
-
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
-
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se taie fasiute, dupa care se caleste in 2-3 linguri de ulei in wok pentru 5 minute.
Se scoate pe o farfurie, dupa care, in uleiul in care prajit pieptul, vom pune morcovii razuiti si ceapa taiata marunt. - Se mai adauga 1/2 cana de apa si le calim pentru vreo 7 minute , dupa care adaugam si fasiutele de pui.
- Se adauga otetul balsamic, sosul de soia, amidonul si sare dupa gust. Daca vi se pare prea dens sosul, mai adaugati 1/2 cana apa.
- Spre final se adauga si usturoiul pisat, dupa care se mai tine pe foc pentru 2-3 minute.Se serveste cu garnitura de orez, bine-nteles.