Piept de pui cu legume in wok

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se taie fasiute, dupa care se caleste in 2-3 linguri de ulei in wok pentru 5 minute.
    Se scoate pe o farfurie, dupa care, in uleiul in care prajit pieptul, vom pune morcovii razuiti si ceapa taiata marunt.
  • Se mai adauga 1/2 cana de apa si le calim pentru vreo 7 minute , dupa care adaugam si fasiutele de pui.
  • Se adauga otetul balsamic, sosul de soia, amidonul si sare dupa gust. Daca vi se pare prea dens sosul, mai adaugati 1/2 cana apa.
  • Spre final se adauga si usturoiul pisat, dupa care se mai tine pe foc pentru 2-3 minute.Se serveste cu garnitura de orez, bine-nteles.

Punctează această reţetă

RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Usor si bun

abuz