Piept de pui in sos de ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Într-o tigaie se pune un pic de ulei. Se prajeste pieptul de pui pe fiecare parte, pana capata o crusta frumoasa.
- Ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei se distuie timp de cateva minute.
- Se adauga si smantana, patrunjel tocat si cateva picaturi de lamaie. Se pune sosul de ciuperci perte pieptul de pui.
- Se acopera si se fierbe la foc mic timp de cel putin 5-6 minute pentru a se lega crema.
- Se serveste fierbinte.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 320Kcal
- Carbo: 2.3g
- Grăsimi: 20.7g
- Grăsimi sat.: 7.4g
- Proteine: 30.6g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 2.5g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (265g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
22/05/2013
.x. Cand am citit-o mi s-a parut chiar foarte buna!..Acum..sa vedem ce iese..