Piept de pui in sos de ciuperci

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min
321 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Într-o tigaie se pune un pic de ulei. Se prajeste pieptul de pui pe fiecare parte, pana capata o crusta frumoasa.
  • Ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei se distuie timp de cateva minute.
  • Se adauga si smantana, patrunjel tocat si cateva picaturi de lamaie. Se pune sosul de ciuperci perte pieptul de pui.
  • Se acopera si se fierbe la foc mic timp de cel putin 5-6 minute pentru a se lega crema.
  • Se serveste fierbinte.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 320Kcal
  • Carbo: 2.3g
  • Grăsimi: 20.7g
  • Grăsimi sat.: 7.4g
  • Proteine: 30.6g
  • Fibre: 2.2g
  • Zahăr: 2.5g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (265g)
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
19/11/2016

Fb

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/05/2013

.x. Cand am citit-o mi s-a parut chiar foarte buna!..Acum..sa vedem ce iese..

(0) (0) abuz
30/04/2013

Arata super fain

(0) (0) abuz
25/04/2013

E f bun! copilul meu il adora:)))))

(0) (0) abuz
20/02/2013

Foarte buna.

(0) (0) abuz
18/02/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
17/02/2013

Super

(0) (0) abuz
11/02/2013

Super

(0) (0) abuz
31/01/2013

O combinatie excelenta

(0) (0) abuz
17/01/2013

SUPER BUN !!!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2