Pieptul de pui se taie in felii destul de subtiri si se pune deoparte pana se prepara pané-ul, legumele si sosul. Se taie ardeiul fideluta, pentru a ramane intreg si savuros, rosiile se toaca marunt iar buchetelele de broccoli se despart in buchetele mici.
Se pune la fiert apa cu un praf de sare/delikat/vegeta iar cand apa fierbe se adauga 1 catel de usturoi si buchetelele de broccoli.
Intre timp se pune in tigaie o lingura de ulei, celalalt catel de usturoi, rosiile tocate marunt, ardeiul taiat fideluta si se condiemnteaza. Se lasa la foc mediu, cu capac iar intre timp se prepara sosul Dijon homemade si pané-ul.
Pentru sos se adauga ingredientele de mai sus, in ordinea in care sunt scrise de preferat. A folosit mustar dulce cu boabe intregi de mustar si zahar brun in loc de miere.
Secretul sosului este ca trebuie sa aiba un gust sarat-dulce-acru, predominant acru.
Puteti adauga orice condimente preferati, putin mujdei de usturoi mi se pare adecvat de asemenea, numai sa nu schimbe gustul sosului. Cand sosul este gata se introduce in frigider pana la servire.
Comentarii:
Reteta este incompleta! Ce faci cu pieptul de pui?
Super tare ideea