"Pieptul de pui se toaca impreuna cu 1 ou,faina,...,sare si ...". Deci, tocam oul, faina si sarea ??? "Miha278", iarasi esti VARZA la bucatarie !!! Invata sa postezi !!! Daca ai mentionat "Noi papat simple ...", esti VARZA si la limba romana !!! JENANT !!! Renunta la porcariile astea !!!
O reteta simpla, totusi prea simpla. Fara gust! Ca la Fast Food! Usturoiul nu are ce cauta aici. Daca Miha 278 era mai harnica prepara asa: carnea de pui, fiarta si tocata, se amesteca cu sos bechamel rece (mai mult dureaza sa se raceasca decat sa-l faci!), ou, patrunjel proaspat tocat cat mai marunt si cascaval razuit. Dupa omogenizare se formeaza bastonasele. Abia acum se dau prin oul batut cu putin mustar clasic, pesmet.si se prajesc.
Comentarii (11):
Tare gustos
Usor de facut si simplu de mancat .Se poate prepara de seara si lasa compozitia la frigider .
Nu se intelege nimic din reteta asta
Super
"Pieptul de pui se toaca impreuna cu 1 ou,faina,...,sare si ...".
Deci, tocam oul, faina si sarea ???
"Miha278", iarasi esti VARZA la bucatarie !!!
Invata sa postezi !!!
Daca ai mentionat "Noi papat simple ...", esti VARZA si la limba romana !!!
JENANT !!!
Renunta la porcariile astea !!!
O reteta simpla, totusi prea simpla. Fara gust! Ca la Fast Food! Usturoiul nu are ce cauta aici. Daca Miha 278 era mai harnica prepara asa: carnea de pui, fiarta si tocata, se amesteca cu sos bechamel rece (mai mult dureaza sa se raceasca decat sa-l faci!), ou, patrunjel proaspat tocat cat mai marunt si cascaval razuit. Dupa omogenizare se formeaza bastonasele. Abia acum se dau prin oul batut cu putin mustar clasic, pesmet.si se prajesc.
Imi place
F buna
ES UN DELICIO(ESTE DELICIOASA)
Bravo