Spalam cartofii si-i lasam la fiert circa 40 de minute din momentul cind incepe apa sa fiarba. Ii scurgem, curatim si strivim, daca avem un instrument pentru strivit cartofii, daca nu, cu o furculita.
Amestecam piureul obtinut, impreuna cu un pic de sare, un pic de nucsoara, un pic de marar si patrunjelul spalat si taiat marunt, parmezanul si galbenusurile de ou.
Amestecam bine ingredientele, vom obtine o compozitie molcuta si lipicioasa, iar acum ne pregatim cu minutele infainate sa facem crochetele in mijlocul carora vom pune o bucatica de philadelphia.
Trecem crochetele prin faina, apoi prin albusurile batute spuma si la sfirsit prin pesmet si le prajim in mult ulei fierbinte pentru circa 3-4 minute, intorcindu-le pe ambele parti.
Le scoatem intr-o farfurie pe hirtie absorbanta si le servim calde, calde pe pat de salata.Usor de facut si usor de mincat, pe gustul celor mici si mofturosi dar si a celor mari.
Cei care nu inteleg ce citesc se numesc" analfabeti functionali". Descrierea este f. clara, ma mir ca nu ati inteles, vreti sa va aflati in treaba cu comentariile rautacioase, fara sa aveti habar de bucatarie. Chiar, unde va comandati mancarea.
Comentarii:
Cei care nu inteleg ce citesc se numesc" analfabeti functionali". Descrierea este f. clara, ma mir ca nu ati inteles, vreti sa va aflati in treaba cu comentariile rautacioase, fara sa aveti habar de bucatarie. Chiar, unde va comandati mancarea.
Pesemne fierbi, NU speli cartofii! 40 min??? Poate la foc de chibrituri? In coaja sau nu? Nu pot sa mai comentez aceasta reteta oribila...!
Leam preparat excelente
Saracii cartofi, nu obosesc daca ii speli atata timp? Nu tb sa-i mai cureti, le cade pielea singura....
Daca sunt mizerabile de ce le citesti?
Mâncare pt porci
AȘA E!
SPALAM CARTOFII TIMP DE 40 MINUTE...?
Oare nu citeste nimeni aceste postariiii MIZERABILE ! RUSINE!!