Fierbem carfofii in coaja. Ii curatam si ii zdrobim ca pentru piure. Punem 2 oua, sarea, piperul si origano tocat apoi parmezanul si amestecam bine.
Taiem cascavalul in bastonase de 2 cm grosime si 4 cm lungime. Luam o lingura mare de cartofi, in mijloc punem un bastonas de cascaval si formam crochete de 3 cm grosime si 6 cm lungime.
Dam crochetele prin cele 2 oua ramase pe care le-a batut cu putina sare. Apoi le dam prin pesmet si le prajim in ulei incins pana devin aurii, intorcandu-le des ca sa nu se crape.
Scoatem pe o farfurie acoperita cu servetele de bucatarie si servim calde.
Comentarii:
SUPER!!!!
Gustoasa
Foarte gustoasa ...mai ales pentru fanii cartofilorsi a cascavalului..si vreau sa mentionez ca eu sunt printre ei ...
Bun!!!
Fff gustoase
Foarte bun
Super reteta
Nu e buna reteta!