Crochete de pui cu maioneza si ceapa

Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire30 min
- Se amesteca f. bine toate ingredientele, de mai inainte, apoi se fac bilute mai mici care se prajesc in baie de ulei . (aluat de crochete)
Se lasa la scurs ca sa nu fie imbibate cu ulei. Acum, pregatim ceapa, cam 4 cepe mai mici, care se taie pestisori, se pune intr-un vas pe foc , unde adaugam cam 600ml de apa , un pahar de 200 ml de otet din vin (daca e mai slab iese cam gretos), sare, piper boabe, foi de dafin si un pic de zahar si se lasa la fiert pana se inmoaie ceapa bine.
Dupa ce s-a fiert ceapa, se scurge de zeama si se pune peste crochetele scurse de ulei.
Se face o maioneza din 4 oua fierte si 2 oua crude. Aceasta maioneza se pune peste crochete si peste ceapa, si se amesteca toate, incet, sa nu se zdrobeasca.
Se gusta si daca vi se pare un pic dulce , de la ceapa, mai puteti pune niste mustar iute, sau niste zeama de lamaie. Se pune pe platou sau in boluri si se decoreaza .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/02/2014
E f. gustoasa, cu toate ca am facut crochetele in cuptor ,sunt mai usor de digerat
30/12/2013
Pentru a fi mai light, la maioneza se poate adauga un iaurt cremos!oricum super reteta!
Multumesc!