Se amesteca f. bine toate ingredientele, de mai inainte, apoi se fac bilute mai mici care se prajesc in baie de ulei . (aluat de crochete)
Se lasa la scurs ca sa nu fie imbibate cu ulei. Acum, pregatim ceapa, cam 4 cepe mai mici, care se taie pestisori, se pune intr-un vas pe foc , unde adaugam cam 600ml de apa , un pahar de 200 ml de otet din vin (daca e mai slab iese cam gretos), sare, piper boabe, foi de dafin si un pic de zahar si se lasa la fiert pana se inmoaie ceapa bine.
Dupa ce s-a fiert ceapa, se scurge de zeama si se pune peste crochetele scurse de ulei.
Se face o maioneza din 4 oua fierte si 2 oua crude. Aceasta maioneza se pune peste crochete si peste ceapa, si se amesteca toate, incet, sa nu se zdrobeasca.
Se gusta si daca vi se pare un pic dulce , de la ceapa, mai puteti pune niste mustar iute, sau niste zeama de lamaie. Se pune pe platou sau in boluri si se decoreaza .
Multumesc!