Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.
Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de dafin,cimbru,putina scortisoara.
Se aseaza bucatile de peste si se "tavalesc" prin acest sos pe ambele parti,dupa care se introduce tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin,zeama de lamaie,patrunjel verde tocat marunt si tarhon verde daca aveti.
A iesit foaarte buna !!!...sosul un pic cam acriosr dar din vina mea cred , ca am pus doua lamai intregi la 8 pesti cu tot cu pulpa,plus vinul care era un pic acrisor cred...dar reteta e geniala :D
Comentarii:
A iesit foaarte buna !!!...sosul un pic cam acriosr dar din vina mea cred , ca am pus doua lamai intregi la 8 pesti cu tot cu pulpa,plus vinul care era un pic acrisor cred...dar reteta e geniala :D
Bun!
Super tare
Bun
Bun
Excelent