Macrou la cuptor cu sos alb

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.
  • Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de dafin,cimbru,putina scortisoara.
  • Se aseaza bucatile de peste si se "tavalesc" prin acest sos pe ambele parti,dupa care se introduce tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin,zeama de lamaie,patrunjel verde tocat marunt si tarhon verde daca aveti.
  • Se lasa la cuptor pana se rumeneste bine.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A iesit foaarte buna !!!...sosul un pic cam acriosr dar din vina mea cred , ca am pus doua lamai intregi la 8 pesti cu tot cu pulpa,plus vinul care era un pic acrisor cred...dar reteta e geniala :D

am gătit această rețetă
abuz

borceamaria@yhoo.com

Bun!

abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz