Macrou cu mirodenii la cuptor
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Se taie pestele de-a lungul osului central, se spala, se usuca prin stergerea cu un prosop de hartie si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu.
- Se sareaza, se pun 1-2 foi de dafin in cavitatea formata, 1-2 fire de melissa, 2 fire de cimbru, feliile de usturoi, si se impacheteaza totul ca in fotografii. Sa recunoastem, mirodeniile dau gust unei carni, peste sau orice altceva.
- Se pune macroul astfel infoliat intr-o tava la cuptor la foc mediu pentru 45 de minute.
- Se poate manca ca atare cu o salata sau cu un risotto ai limoni. Este foarte simplu de facut si de efect.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
RODICA
CRED CA E DECLICIOS,
C
cameliadarie
Fara folie de aluminiu care este toxic atunci cand se incalzeste.Se poate folosi hartie de copt si are gust mai bun chiar.
M
Machilleos
Da nimic interesant ceva invelit acolo nici macar poze sa vedem cum arata dupa ce al scoti din cuptor
anonymous
Foarte fumosnu e nimic interesant
anonymous
Minunat.
anonymous
Delicioasa