Se taie pestele de-a lungul osului central, se spala, se usuca prin stergerea cu un prosop de hartie si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu.
Se sareaza, se pun 1-2 foi de dafin in cavitatea formata, 1-2 fire de melissa, 2 fire de cimbru, feliile de usturoi, si se impacheteaza totul ca in fotografii. Sa recunoastem, mirodeniile dau gust unei carni, peste sau orice altceva.
Se pune macroul astfel infoliat intr-o tava la cuptor la foc mediu pentru 45 de minute.
Se poate manca ca atare cu o salata sau cu un risotto ai limoni. Este foarte simplu de facut si de efect.
Comentarii:
Bun
CRED CA E DECLICIOS,
Fara folie de aluminiu care este toxic atunci cand se incalzeste.Se poate folosi hartie de copt si are gust mai bun chiar.
Da nimic interesant ceva invelit acolo nici macar poze sa vedem cum arata dupa ce al scoti din cuptor
Foarte fumosnu e nimic interesant
Minunat.
Delicioasa