Curatam pestii si ii spalam bine apoi asezam cate un peste pe cate o bucata de folie de Al unsa cu putin ulei de masline.
Stoarcem lamaia si in mijlocul pestelui turnam putina zeama de lamaie si putina pulpa de lamaie apoi deasupra lui presaram cimbru. Asa procedam cu fiecare pestisor in parte.
Strangem folia in jurul pestelui iar capetele le rotim in sus pentru a nu se scurge zeama in tava.
Bagam la 180C .Nu stiu exact cat timp pentru ca nu uitat la ceas Din cand in cand mai scoteam tava si verificam.
Comentarii (24):
Daca nu sti reteta nu te mai baga .?
Macrouasii au iesti super!!
Doamna cred cind gateste ,nu se gindeste la ce face
Excelenta!
In interior am mai pus cateva frunze de patrunjel si o feliuta de ardei verde, putin iute!
Bun,cu siguranta.
Multumesc de reteta ,e delicios.
Ffff buna, am incercat-o!
Delicios
Superrrr
Super buna!