Petitchef

Carne de vitel cu sos de smantana

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai mult decat simplu. Am primit o bucata de carne de vitel, numai bun sa fie gata in cinci minute. O parte l-am facut la gratar, iar cealalta dupa cum se vede. Am taiat carnea de vitel (cam 400 de grame) in feliute de circa 1 cm grosime si le-am stropit cu putin ulei de masline dupa care le-am prajit cam 5 minute. Am adaugat si o conserva de ciuperci din conserva.
    Am mai lasat pe foc vreo 5 minute, pana s-au inabusit si ciupercile dupa care am adaugat vreo 200 de grame de smantana, doi catei de usturoi tocati si atunci cand s-a legat sosul am aruncat niste patrunjel proaspat, asa ca sa prinda putina viata mancarica si sa dea un plus de aroma de verde. A fost bun. Pe bune. This is it!


Poze

Carne de vitel cu sos de smantana
Carne de vitel cu sos de smantana - poza 2
Carne de vitel cu sos de smantana - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/05/2017

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/10/2016

Multumesc

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Wow,ce-mi place.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează