Carne de vitel cu sos de smantana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Mai mult decat simplu. Am primit o bucata de carne de vitel, numai bun sa fie gata in cinci minute. O parte l-am facut la gratar, iar cealalta dupa cum se vede. Am taiat carnea de vitel (cam 400 de grame) in feliute de circa 1 cm grosime si le-am stropit cu putin ulei de masline dupa care le-am prajit cam 5 minute. Am adaugat si o conserva de ciuperci din conserva.
Am mai lasat pe foc vreo 5 minute, pana s-au inabusit si ciupercile dupa care am adaugat vreo 200 de grame de smantana, doi catei de usturoi tocati si atunci cand s-a legat sosul am aruncat niste patrunjel proaspat, asa ca sa prinda putina viata mancarica si sa dea un plus de aroma de verde. A fost bun. Pe bune. This is it!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Multumesc
anonymous
Wow,ce-mi place.....
Punctează această reţetă