Ceafa de vitel am batut-o cu ciocanul, condimentat-o cu sare, piper si boia, si lasat-o la rece 2 ore. Apoi fript-o pe gratarul incins si uns cu putina grasime.
Uns carnea cu un strat de mustar - idee "furata" de pe Cartofii curatat si taiat cubulete sipus la fiert cu atata apa doar cat sa ii acopere.
Cand au fost aproape fierti, si apa scazuse consierabil, turnat peste ei un sos din 2 linguri de smantana, o lingura faina si 100 ml lapte.
Lasat sa dea un clocot, sa se ingroase sosul, potrivit de sare,presarat patrunjel si oprit focul. Langa, facut o salata de castraveti si ceapa rosie, cu un dressing facut si apa, otet, ulei, zahar si sare.
Asa e, eu sunt un penibil, un dobitoc. Sunt urat, mic, prost si cu bube in cap, n-am viata, n-am sotie, n-am gagica, stau toata ziua cu ochii beliti pe net si comentez aiurea la retete.
Nairdas, voma esti chiar tu, jeg uman ce esti. Penibili sunt cei de la PC, care posteaza cum vor sulele lor. La naiba cu tine si cu ei si cu toti retarzii care dau comentarii aiurea, fara sa se gandeasca cum sta treaba in realitate.
Nairdas, voma esti chiar tu, jeg uman ce esti. Penibili sunt cei de la PC, care posteaza cum vor sulele lor. La naiba cu tine si cu ei si cu toti retarzii care dau comentarii aiurea, fara sa se gandeasca cum sta treaba in realitate.