CARNE DE PORC CU FASOLE VERDE IN SOS DE RO?II


Am folosit:
- 400 g fasole verde
- 400 g carne de porc
- 200 g ro?ii în bulion
- 200 ml bulion
- 1 ceap? mic?
- 2 c??ei de usturoi
- 1 linguri?? cimbru uscat
- 1/2 linguri?? boia de ardei
- 1/2 linguri?? past? de ardei iute
- 1/2 linguri?? de zah?r (op?ional)
- sare, piper
- 2 linguri de ulei
Se por?ioneaz? carnea de porc (eu am folosit o carne de porc numit? prin Ardeal "pe?ti"; probabil a?i mai auzit de aceast? denumire. Este foarte fraged? ?i se g?te?te repede ).
Intr-o tigaie se încinge pu?in ulei ?i se pune carnea de porc s? se rumeneasc? pu?in, pân? prinde o crust? fin?. Se îndep?rteaz? spuma rezultat? cu o strecur?toare. Se întoarce carnea ?i se procedeaz? la fel.


Se adaug? carnea, se condimenteaz? cu sarea ?i piperul, se pune capacul ?i se las? s? se în?bu?e cîteva minute,




adi`s blog
Comentarii
anonymous
Fff bn arata si cred ca e ff gustoasa,mi.ai dat o idee excelenta pt masa de pranz.felicitari
anonymous
Gut