Carne de porc si cus-cus
votează acum
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci: oparit carnea, spalat bine. Intrun cratit, pus uleiul la incins, adaugat ceapa taiata marunt, calit pana a devenit sticloasa, adaugat boiaua, carnea, vegeta, piper.
- Se lasa putin la foc mic, amestecand mereu, apoi adaugam putina apa. Se fierbe la foc domol, mai completam cu f. putina apa, potrivim de sare, daca mai e nevoie. Cand este fiarta carnea, trebuie sa ramana doar putin sos. Stingem focul si presaram verdeata tocata.
- Separat fierbem cus-cusul respectand instructiunile de pe ambalaj. Cu o strecuratoare mica(pt ceai) se ia cus-cus, se lasa la scurs, se aseaza pe farfurie, iar langa aceasta forma de cus-cus adaugam cateva linguri de tocanita.
- Se serveste cu salata de cruditati( preparat din: salata verde, ceapa verde, castrevete proaspat, putin ulei, sare si otet). A iesit cam ce se vede.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!