Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele.
- Curatati si taiati ceapa cuburi Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele .
- Adaugati smantana. Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost ok fara sare.
- Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul
- Amestecati de 2, 3 ori si gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ma so incerc
anonymous
E super bun
anonymous
Crevetii sunt inghetati,ii dezghet?
anonymous
Excelent!
anonymous
Recomand
anonymous
Af fi optat fara paste,da e ok
anonymous
E buna
anonymous
Se poate inlocui ceapa cu usturoi, o aroma diferita la final.
Punctează această reţetă