Sos de ciuperci cu smantana

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ciupercile se curata si se taie in sferturi.Untul se pune intr-o tigaie , se dauga ciupercile si se calesc pana se inmoaie.Se adauga sare si piper .
- Se ia tigaia de pe foc , se adauga smantana , se amesteca si se pune inapoi pe foc mic.
- Se ia tigaia de pe foc , se adauga smantana , se amesteca si se pune inapoi pe foc mic.Se lasa putin sa se ingroase sosul si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 106Kcal
- Carbo: 1.1g
- Grăsimi: 10.6g
- Grăsimi sat.: 6.5g
- Proteine: 1.3g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 1g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (55g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ana Maria
Din 4 ciuperci nu obtii 4 portii
am gătit această rețetă
anonymous
Rapid
am gătit această rețetă
anonymous
Simplu multumesc frumos ;-)
anonymous
OK
anonymous
DELICIOS
anonymous
Este ok.
anonymous
Le incerc si eu
anonymous
Foarte bune!
anonymous
Comentariul tău:deliceous
anonymous
Super bune cred cas
Punctează această reţetă