Sos de ciuperci cu smantana

Sos de ciuperci cu smantana
Felul principal
Foarte ușor
45 min
106 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ciupercile se curata si se taie in sferturi.Untul se pune intr-o tigaie , se dauga ciupercile si se calesc pana se inmoaie.Se adauga sare si piper .
  • Se ia tigaia de pe foc , se adauga smantana , se amesteca si se pune inapoi pe foc mic.
  • Se ia tigaia de pe foc , se adauga smantana , se amesteca si se pune inapoi pe foc mic.Se lasa putin sa se ingroase sosul si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 106Kcal
  • Carbo: 1.1g
  • Grăsimi: 10.6g
  • Grăsimi sat.: 6.5g
  • Proteine: 1.3g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (55g)
izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Ana Maria

Din 4 ciuperci nu obtii 4 portii

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Rapid

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simplu multumesc frumos ;-)

abuz

anonymous

OK

abuz

anonymous

DELICIOS

abuz

anonymous

Este ok.

abuz

anonymous

Le incerc si eu

abuz

anonymous

Foarte bune!

abuz

anonymous

Comentariul tău:deliceous

abuz

anonymous

Super bune cred cas

abuz
  • pagina 1 / 3