Petitchef

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Altele
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.


Întrebări:




Comentarii (42):

22/12/2015

Un rahat cat Casa Popo(r)ului sau Moscheia cea mai mare din lume. Rahat imens !!!

(1) (0) Abuz
21/12/2015

A inebunit lumea . Ce mizerie este asta

(1) (0) Abuz
21/12/2015

"rasini" de...urs snob.

(1) (0) Abuz
21/12/2015

Doină, Doină, cântec dulce – unde ai ȋnvaţat tu atât de adânc, limba asta “caju&raw”? Parca văd cum ȋn copilărie, mama ta, te hrănea cu caju “a l’rorange” şi erai o “raw vegan addicted” , fată deşteptată ce eşti ! Nota 10 cu felicitări, site-ului ce urmareşte buna purtare a scriitorilor de ȋnaltă clasă bucătăricească doiniţa noastră cea fudulă !

(1) (0) Abuz
21/12/2015

Bataia de joc nu cunoaste limite!

(0) (0) Abuz
vasile_georgita
vasile_georgita, 23/12/2014

Am facut reteta dar neavand ingredientele prevazute, le-am inlocuit cu:
- smantana caju am inlocuit-o cu smantana tim-tim;
-sarea de Himalaya cu sare Mont Blac;
-mustarul bio cu mustar nio;
-pudra de usturoi cu usturoi pisat;
-painea raw cu paine haw.
V-ati prins....oare niste ingrediente mai pamantene....mai romanesti nu se gasesc ???? sa fim seriosi cu asemenea retete !!!!

(0) (0) Abuz
22/12/2014

Sanatos si gustos

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Ce prostie!!

(0) (0) Abuz
ombun
ombun, 21/12/2014

Gustos si bun !!!

(0) (0) Abuz
wald_alex, 21/12/2014

Row vegan din borcane... bine ca e sare de HIMALAYA... Sunteti siguri ca nu e sare ordinara cu colorant????? Prefacutilor....

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Retete Raw vegan Retete Raw vegan From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează