Petitchef

Sos maioneza cu smantana

Altele
3 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • E de obicei nu mixez maioneza, o fac ,, frecata cu mana ,, cum se spune la noi, asa sunt sigura ca mu mi se taie se freaca galbenusul cu mustarul si putin ulei cu o lingura de lemn intr-o singura directie, daca schimbati riscati sa se taie maioneza si puneti ulei cate putin pe rand pana ce ganditi ca ajungeti la cantitatea dorita. spre final adaugati smantana putin cate putin sa incorporati in maioneza cam asta este tot, se poate servi la oua umplute la fripturi la cartofi .

Rețete inrudite

YouTube

Maioneza fara ou


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează