Maioneza fara ou
Cand sunteti alergic la oua, trebuie sa aveti mare grija la maioneza ... sau daca nu sunteti un fan al oualor crude, va trebui să faceti acelasi lucru ... Dar avem solutia: o maioneza fara oua! Da, este posibil! Va lasam sa descoperiti reteta noastra de mai jos.
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.18Euros€ (0.55€/porție)
Materiale
- Blender + vas pentru blender
Preparare
Puneti laptele, otetul si sarea intr-un vas pentru blender. Amestecati pana se obtine o spuma.
Adaugati uleiul in fir si amesteati constant.
Treptat, maioneza se va ingrosa. Reglati textura adaugand mai mult sau mai putin ulei.
Gata!
Observații
Pastrati maioneza intr-un recipient etans, la frigider. O puteti consuma in decurs de 4-5 zile.
Puteti inlocui otetul cu zeama de lamaie.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 663Kcal
- Carbo: 1.6g
- Grăsimi: 72.4g
- Grăsimi sat.: 10.2g
- Proteine: 1.1g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 1.5g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!