Maioneza de post

Maioneza de post
Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata cartoful/telina si se fierbe bine in apa cu sare. Dupa ce se raceste, se paseaza intr-un castron si se amesteca, cu lingura de lemn sau mixerul, cu mustarul, zeama de lamaie si (putin cate putin) uleiul.
  • Pe parcurs se adauga si cate putina apa rece.
    folosit aici, la salata de conopida, ce mi-a iesit uimitor de gustoasa.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Yami!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Extrema de buna aceasta maioneza am folosit-o la salata oriantala si pot sa spun ca este magnifica.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bună 1

abuz

anonymous

Nici macar nu se poate numi maioneza!

abuz

anonymous

Am sa o fac si eu la salata de boef.

abuz

anonymous

Am sa incerc

abuz

anonymous

F.f.ffffffffff buna maioneza

abuz

anonymous

O sa incerc si eu.dupa cum pare nu e greu.multumesc de reteta!

abuz

cristinalady

Am mai facut aceasta maioneza si este buna,

abuz

anonymous

Il e tres bon...:)

abuz
  • pagina 1 / 2