Maioneza de post

Ingrediente
8
Preparare
- Se curata cartoful/telina si se fierbe bine in apa cu sare. Dupa ce se raceste, se paseaza intr-un castron si se amesteca, cu lingura de lemn sau mixerul, cu mustarul, zeama de lamaie si (putin cate putin) uleiul.
- Pe parcurs se adauga si cate putina apa rece.
folosit aici, la salata de conopida, ce mi-a iesit uimitor de gustoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Yami!!
am gătit această rețetă
anonymous
Extrema de buna aceasta maioneza am folosit-o la salata oriantala si pot sa spun ca este magnifica.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bună 1
anonymous
Nici macar nu se poate numi maioneza!
anonymous
Am sa o fac si eu la salata de boef.
anonymous
Am sa incerc
anonymous
F.f.ffffffffff buna maioneza
anonymous
O sa incerc si eu.dupa cum pare nu e greu.multumesc de reteta!
C
cristinalady
Am mai facut aceasta maioneza si este buna,
anonymous
Il e tres bon...:)
Punctează această reţetă