Maioneza de avocado

Are un gust foarte asemanator maionezei doar ca este verzuie si de post.
Ingrediente
Preparare
- Se pun toate ingredientele in blender (in afara de ulei) si se mixeaza bine. Se adauga ulei cate putin pana are consistenta dorita - adica de maioneza.
- Este foarte buna, usor mai untoasa decat maioneza si mai putin gretoasa. Merge de minune cu legume, chipsuri sau paste .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
De mult fac, cu puțin ulei de rapiță și o amestec imediat. Nu mă deranjează că se oxidează, nu este grețoasă și ca orice, nu se mănâncă în cantități mari. Uleiul de ricin e mai bun extern, intern , în cantitate este foarte toxic.
Anisoara
Bună, doar ca se oxidează așa repede.
anonymous
Imi place ....
anonymous
Genial
anonymous
F. buna, sanatoasa
anonymous
Interesant
anonymous
Sau peste?
anonymous
Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.
anonymous
De ceva vreme tot dati retete cu maioneza.Cand afara sunt 36 de grade noi manca aproape zilnic maioneza cu multe oua cu mult ulei etc,etc

angela_k2013
Care-i diferenta dintre maioneza si guacamole?