Maioneza de avocado

Maioneza de avocado
Altele
2 porții
Foarte ușor
10 min

Are un gust foarte asemanator maionezei doar ca este verzuie si de post.

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pun toate ingredientele in blender (in afara de ulei) si se mixeaza bine. Se adauga ulei cate putin pana are consistenta dorita - adica de maioneza.
  • Este foarte buna, usor mai untoasa decat maioneza si mai putin gretoasa. Merge de minune cu legume, chipsuri sau paste .
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

De mult fac, cu puțin ulei de rapiță și o amestec imediat. Nu mă deranjează că se oxidează, nu este grețoasă și ca orice, nu se mănâncă în cantități mari. Uleiul de ricin e mai bun extern, intern , în cantitate este foarte toxic.

am gătit această rețetă
abuz

Anisoara

Bună, doar ca se oxidează așa repede.

abuz

anonymous

Imi place ....

abuz

anonymous

Genial

abuz

anonymous

F. buna, sanatoasa

abuz

anonymous

Interesant

abuz

anonymous

Sau peste?

abuz

anonymous

Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.

abuz

anonymous

De ceva vreme tot dati retete cu maioneza.Cand afara sunt 36 de grade noi manca aproape zilnic maioneza cu multe oua cu mult ulei etc,etc

abuz
angela_k2013

angela_k2013

Care-i diferenta dintre maioneza si guacamole?

abuz
  • pagina 1 / 2