Se pun toate ingredientele in blender (in afara de ulei) si se mixeaza bine. Se adauga ulei cate putin pana are consistenta dorita - adica de maioneza.
Este foarte buna, usor mai untoasa decat maioneza si mai putin gretoasa. Merge de minune cu legume, chipsuri sau paste .
Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.
Comentarii (11):
Bună, doar ca se oxidează așa repede.
Imi place ....
Genial
F. buna, sanatoasa
Interesant
Sau peste?
Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.
De ceva vreme tot dati retete cu maioneza.Cand afara sunt 36 de grade noi manca aproape zilnic maioneza cu multe oua cu mult ulei etc,etc
Care-i diferenta dintre maioneza si guacamole?
Nu ma-s fi gandit niciodata la o asemenea maionez.multumesc!