Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 300 g cotlet de porc, 5 linguri de maioneza, zeama de la o lamaie, cate o lingurita rasa de: piper, boia de ardei iute, nucsoara rasa, condimente...
Ingrediente: 100 g maioneza 1 lingura de capere scurse 2 bucati de ansoa din borcan, 1 taiata in feliute mici o cutie mica de ton in ulei de masline (80 g),...
Ingrediente: Carnea: piept de pui, condimente, ulei, apa, sare. Sosul italian, pt fiecare portie: o ceapa mica, 2-3 catei de usturoi, 100 g ciuperci, patrunjel...
Ingrediente: 10-12 batoane de crab surimi 250 g paste 1 dovlecel mic 1-2 fire de ceapa verde cateva frunze de salata verde 2 lingurite de boia de ardei 1...
Ingrediente: Maioneză din un gălbenuș 150 ml ulei de măsline 1 linguriță muștar Dijon 2 linguri zeamă lămâie 50 ml sos de roșii sau Ketchup 2 linguri cremă de...
Ingrediente: 1/2 punga de spanac inghetat (luat to de la Carrefour) (dezghetat si taiat marunt daca nu e deja macinat) 1 conserva de artichoke marinat-taiat...