Oua umplute in sos de iaurt

Oua umplute in sos de iaurt
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!


Preparare

Preparare40 min
Gătire10 min
  • Ouale curate se taie in jumatate, pe lungime.
    Zdrobim galbenusurile, le amesteca, cu putin mustar, sare, piper, cascaval, castravetele sai maslinele taiate foarte marunt, omogenizam cu putina maioneza.
  • Sosul il facem din maioneza si iaurt, amestecat cu patrunjel verde tocat; il punem pe un platouu si deasupra asezam ouale.
  • Sau umplem ouale, le punem pe un platou si turnam sosul peste ele. Dam la rece.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+