Gratar de porc cu sos tango

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Carnea de friptura se bate cu ciocanul si se frige pe gratarul incins, uns cu putina grasime de porc sau ulei. Cand sunt gata, bucatile de friptura se pun intr-un castron cu un capac pe ele - in felul acesta carnea ramane moale si frageda.
    Sosul se pregateste astfel: se amesteca maioneza cu zeama de lamaie, apoi se adauga condimentele dupa gust, dar sosul trebuie sa iasa picant in final.
    Se opareste o rosie timp de 1-2 minute in apa clocotita, se decojeste si se taie cubulete care se amesteca in sosul picant obtinut.
    Se serveste cu friptura, in loc de garnitura.
Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios!

abuz