Aplicati Memphis Dust pe costite si apoi dati-le la frigider peste noapte perntru a se marina.
Adaugati intr-o folie de aluminiu sucul de mere si costitele, acoperiti si sigilati bine apoi puneti pe gratarul incins si puneti capacul. Daca faceti costitele in cuptor, dati la cuptor cam 40 de minute.
Apoi scoateti costitele din folie si mai dati la cuptor sau gratar inca 30 de minute sau pana sunt facute.
Dupa ce ati scos costitele din folie, turnati sucul de mere intr-o tigaie, fierbeti pana ramane cam jumatate, apoi adaugati siropul de artar, pana incepe sa faca spuma. Dati focul incet si fierbeti pana sosul devine gros. Apoi adaugati sarea si sosul iute.
Ungeti costitele cu sosul obtinut intr-un strat nu prea gros. Mai dati pe gril sau la cuptor inca 15 minute pana sosul incepe sa fiarba si apoi serviti.
Se amesteca toate ingredientele. Ingredientele uscate se pot inlocui cu ingrediente proaspete dar gustul va fi usor diferit. In cazul in care folositi ingrediente umede stocati in frigider nu mai mult de 3 zile.
Condimentul se poate face si in cantitati mai mici impartind fiecare cantitate de ingredient la acelasi numar.
Cand mai distribuiti retete precizati si ce contine acel amestec de condimente. Daca nu-l gasesc, ce fac ? Renunt la reteta ? Daca tot faceti reclama mascata la amestecul de condimente, precizati si ce contine !
Comentarii:
Cand mai distribuiti retete precizati si ce contine acel amestec de condimente. Daca nu-l gasesc, ce fac ? Renunt la reteta ? Daca tot faceti reclama mascata la amestecul de condimente, precizati si ce contine !
Un sos delicios !