Costite de porc la gratar cu sos bbq si sirop de artar

Costite de porc la gratar cu sos BBQ si sirop de artar
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Aplicati Memphis Dust pe costite si apoi dati-le la frigider peste noapte perntru a se marina.
  • Adaugati intr-o folie de aluminiu sucul de mere si costitele, acoperiti si sigilati bine apoi puneti pe gratarul incins si puneti capacul. Daca faceti costitele in cuptor, dati la cuptor cam 40 de minute.
  • Apoi scoateti costitele din folie si mai dati la cuptor sau gratar inca 30 de minute sau pana sunt facute.
  • Dupa ce ati scos costitele din folie, turnati sucul de mere intr-o tigaie, fierbeti pana ramane cam jumatate, apoi adaugati siropul de artar, pana incepe sa faca spuma. Dati focul incet si fierbeti pana sosul devine gros. Apoi adaugati sarea si sosul iute.
  • Ungeti costitele cu sosul obtinut intr-un strat nu prea gros. Mai dati pe gril sau la cuptor inca 15 minute pana sosul incepe sa fiarba si apoi serviti.
  • Se amesteca toate ingredientele. Ingredientele uscate se pot inlocui cu ingrediente proaspete dar gustul va fi usor diferit. In cazul in care folositi ingrediente umede stocati in frigider nu mai mult de 3 zile.
  • Condimentul se poate face si in cantitati mai mici impartind fiecare cantitate de ingredient la acelasi numar.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Viorel Adrian

Cand mai distribuiti retete precizati si ce contine acel amestec de condimente. Daca nu-l gasesc, ce fac ? Renunt la reteta ? Daca tot faceti reclama mascata la amestecul de condimente, precizati si ce contine !

abuz

anonymous

Un sos delicios !

abuz