Costite picante la cuptor cu varza calita

Felul principal
Ușor
2 h 20 m

Ingrediente

8

Avem nevoie de:

Preparare

Preparare20 min
Gătire2 ore
  • Spalam costitele,uscam stergand cu prosop de bucatarie,apoi crestam carnea ,bucata intreaga,pe partea opusa oaselor,condimentam bine cu sare si piper ,lasam sa se patrunda carnea cam 1 ora,acoperita la temperatura camerei.
    Asezam in tava cuptorului costita si punem la copt la 180 grade C,acoperim cu folie de aluminiu...
    lasam 1,5 ora,apoi indepartam folia pentru a se rumeni ...
    Din ulei,miere,sos de soia,mustar,sare chimen,pasta de ardei iute,facem un sos amestecand bine si ungem carnea..
    lasam 20 minute la cuptor apoi intoarcem costitele cu "scarita" in sus si ungem si aici cu sosul picant...
    mai lasam 10 minute si costitele sunt gata.
    Pana costitele sunt la cuptor ne ocupam si de varza....

    Taiem fin varza pe feliator
    taiem ceapa marunt,prajim in ulei pana devine sticloasa
    punem si varva la calit peste ceapa prajita...fara sare...amestecam mereu sa nu se arda,dupa 20 min taiem rosiile cuburi,adaugam impreuna cu cimbrul sare si piper,mai tinem pe foc 10 minute

    Scoatem costitele pe un platou alaturi de varza calita.

    Delicios, combinatia de varza calita,putin acrisoara cu costita dulce-picanta.....incercati!

Punctează această reţetă

doina2407Doina2407

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Costiele au un gust fenomenal :). Va multumesc pentru reteta.
Catalin

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Bune rau

abuz

Constantin Motiu

Maine o voi incerca,dar sunt sigur ca e EXCELENTA !

abuz

anonymous

Voi gati aceasta reteta

abuz

anonymous

Fff.buna

abuz

anonymous

Nu inteleg de ce folositi foaia de aluminum pentru a acoperi mincarea, este foarte periculoasa pentru sanatate. Sper sa cititi si sa gasiti alta modalitate dea acoperi tavile sau mincarea.

abuz

anonymous

O reteta pentru adevaratii gurmanzi....

abuz

anonymous

Imi place

abuz
  • pagina 1 / 3