Petitchef

Costite picante la cuptor cu varza calita

Felul principal
8 porții
20 min
2 ore
Ușor

Ingrediente

8

Avem nevoie de:

Preparare

  • Spalam costitele,uscam stergand cu prosop de bucatarie,apoi crestam carnea ,bucata intreaga,pe partea opusa oaselor,condimentam bine cu sare si piper ,lasam sa se patrunda carnea cam 1 ora,acoperita la temperatura camerei.
    Asezam in tava cuptorului costita si punem la copt la 180 grade C,acoperim cu folie de aluminiu...
    lasam 1,5 ora,apoi indepartam folia pentru a se rumeni ...
    Din ulei,miere,sos de soia,mustar,sare chimen,pasta de ardei iute,facem un sos amestecand bine si ungem carnea..
    lasam 20 minute la cuptor apoi intoarcem costitele cu "scarita" in sus si ungem si aici cu sosul picant...
    mai lasam 10 minute si costitele sunt gata.
    Pana costitele sunt la cuptor ne ocupam si de varza....

    Taiem fin varza pe feliator
    taiem ceapa marunt,prajim in ulei pana devine sticloasa
    punem si varva la calit peste ceapa prajita...fara sare...amestecam mereu sa nu se arda,dupa 20 min taiem rosiile cuburi,adaugam impreuna cu cimbrul sare si piper,mai tinem pe foc 10 minute

    Scoatem costitele pe un platou alaturi de varza calita.

    Delicios, combinatia de varza calita,putin acrisoara cu costita dulce-picanta.....incercati!


Poze

Costite picante la cuptor cu varza calita
Costite picante la cuptor cu varza calita - poza 2
Costite picante la cuptor cu varza calita - poza 3

Întrebări:




Comentarii (26):

09/01/2014

Costiele au un gust fenomenal :). Va multumesc pentru reteta.
Catalin

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/07/2013

Super delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/07/2015

Super

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Bune rau

(0) (0) Abuz
Constantin Motiu, 25/07/2015

Maine o voi incerca,dar sunt sigur ca e EXCELENTA !

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Voi gati aceasta reteta

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Fff.buna

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Nu inteleg de ce folositi foaia de aluminum pentru a acoperi mincarea, este foarte periculoasa pentru sanatate. Sper sa cititi si sa gasiti alta modalitate dea acoperi tavile sau mincarea.

(0) (0) Abuz
25/07/2015

O reteta pentru adevaratii gurmanzi....

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Imi place

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează