Gratar de porc cu sparanghel

Apoi, mi-am antrenat bicepsii la un sos olandez. Am folosit 3 galbenusuri, jumatate pachet de unt, zeama de la lamaie mica, putina sare, 2 lingurite mustar simplu si putin patrunjel. Untul l-am pus la topit, apoi l-am strecurat, ca sa scap de spuma formata. Am pus toate ingredientele, in afara untului, intr-un vas, pe care l-am pus pe bain-marie, am inceput sa amestec vartos cu un tel in forma de para, cu miscari circulare, insistand pe fundul vasului. In timp ce amestecam, turnam si din untul topit, cate putin. Am tot amestecat, pana amestecul a devenit gros-gros si ma durea mana rau. Da' a meritat efortul. Am luat sosul de pe foc, si cand s-a racit, am mai adaugat o lingura de smantana si patrunjelul tocat. Foarte bun sosul, e prima oara cand il fac si o sa il refac, cu siguranta.
Una ... alta ....
Comentarii
Punctează această reţetă: