Sos aioli - maioneza cu usturoi

Sos Aioli - maioneza cu usturoi
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Usturoiul se piseaza cu putina sare, pana obtinem o pasta foarte fina.
  • Adaugam galbenusul, mustarul si amestecam pana se omogenizeaza.
  • Adaugam cate putin ulei, ca la celebra maioneza si amestecam in acelasi sens.
  • In asa fel evitam sa se taie maioneza, replica pe care am auzit-o de atatea ori ca am ajuns sa si cred in ea.
  • Cand terminam uleiul, adaugam zeama de lamaie si potrivim sosul de sare.
  • Se tine la rece pana in momentul servirii.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun acest sos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dublati cantitatile ca o sa mai vreti si maine :)

abuz

anonymous

Nu stiu daca e ca cel de la kfc in cutiuta aceea dar o sa incerc

abuz